Klikom na sliku pristupite sajtu.

Pozirali su na plaži pred odlazak u Vijetnam: Pola veka kasnije če Vam ova fotografija izmamiti suze na očima – Balkan Zabavno
Home / Zabava / Pozirali su na plaži pred odlazak u Vijetnam: Pola veka kasnije če Vam ova fotografija izmamiti suze na očima

Pozirali su na plaži pred odlazak u Vijetnam: Pola veka kasnije če Vam ova fotografija izmamiti suze na očima
50 godina je skoro pa ceo životni vek. Ali upravo toliko vremena je prošlo od kada su se Bob Falk (71), Denis Puleo (69), Tom Henks (nije glumac, 69) i Bob DeVenecia (70) videli.

1966. godine ova 4 američka marinca bila su stacionirana blizu San Dijega dok su se pripremali da idu u Vijetnamski rat. Nešto pre nego što su poslati u rat, napravili su ovu zajedničku fotografiju na plaži.
marinci-rat-50-godina-foto-hefty-1461949711-896531
Oni su tokom godina izgubili kontakt. Preselili su se u različite delove zemlje i nastavili da žive svoje živote.“Oženio sam se i stvorio porodicu”, rekao je Bob. “Sada kada sam penzionisan, imam dosta vremena da mislim o prošlim vremenima”.

U starom foto albumu, Bob je pronašao fotografiju sa plaže i dobio ideju: Trebali bi da ponove ovu fotografiju. Uspeo je da pronađe trojicu prijatelja i svi oni su se složili da se nađu na plaži i ponovo prožive mladalačke godine.

marinci-rat-50-godina-foto-hefty-1461949924-896533

Veterani su napravili apsolutno iste poze kao pre 50 godina. Bob je morao da obiđe 6 različitih radnji pre nego što je uspeo da pronađe savršenu prugastu majicu kao što je imao na fotografiji od pre 50 godina. Kosa je seda, bore su tu, a i stomaci nisu više čvrsti kao što su bili nekada, ali oni su isti ljudi.

“To je bio jedan od najboljih dana u mom životu”, rekao je Tom, sećajući se dana koji su ova 4 muškarca proveli zajedno, deleći svoje životne priče.

Izvor: infoblic.com

Advertisement

Leave a Reply