Klikom na sliku pristupite sajtu.

Čaki zaista postoji: Opsednuta lutka teroriše porodicu iz Perua, povređuje decu i moli “Oče naš” – Balkan Zabavno
Home / Misterije / Čaki zaista postoji: Opsednuta lutka teroriše porodicu iz Perua, povređuje decu i moli “Oče naš”

Čaki zaista postoji: Opsednuta lutka teroriše porodicu iz Perua, povređuje decu i moli “Oče naš”
Jedna porodica iz Perua tvrdi da ih sedam godina teroriše – lutka. Familija Nunjez navodi da su svedočili različitim paranormalnim aktivnostima plavokose lutke nazvane Sarita. Ivona Nunjez, majka troje dece, kaže kako su lutku dobili na poklon od nećakinje koja je u međuvremenu umrla.Oni tvrde da su čudne stvari počele da se dešavaju nakon što je nećakinja umrla.

– Nismo se jednostavno mogli naterati da se rešimo lutke jer nam je ona jedina uspomena na pokojnu nećakinju – kaže Ivona.

Lutka, kada se stisne dugme, moli Oče naš. Porodica tvrdi da je lutka, nakon smrti devojke, počela da moli sama od sebe, bez da bi itko pritisnuo dugme. Tvrde i da su ju nekoliko puta pre spavanja ostavili u jednom uglu doma, ali bi je ujutro našli na stolu, kauču ili nekom drugom mestu.

Tvrde i da se deca ujutro bude s modricama i ogrebotinama koje im je, uvereni su, nanela “opsednuta” lutka. Endži Nunjez tvrdi da je nekoliko puta čula neobične zvukove, osetila neobičnu prisutnost u svojoj sobi i videla senke po mraku.

– Svaku noć mi se čini kao da me netko iz ugla gleda – tvrdi Endži. Kaže kako ona i njena tri brata žele da se reše lutke, ali njihova majka to ne želi. Majka je ipak odlučila da pozove ženu koja razgovara s anđelima. Ona im je rekla da oseća prisutnost u kući, a veruje se da je to nećakinja koja je umrla u jednoj od soba. Da li je žena uspela da otera duhove nije poznato.

(Srbija Danas)

Advertisement

Leave a Reply